VIDEO / Ce le-a pregătit o gaşcă de motociclişti acestor indivizi acuzaţi de furturi din buzunare!

Trei bărbaţi suspectaţi de furturi din buzunare sunt vânaţi de o gaşcă de motociclişti, după ce l-au lăsat fără portofel pe un amic al acestora.
Un motociclist din Bucureşti au postat pe contul personal de Facebook mai multe imagini, în care susţine că ar apărea trei bărbaţi care l-au "ars" la buzunare pe un amic al său. "Aceşti trei indivizi au furat ieri, la ora 10:58, din tramvaiul nr. 1, în zona Ştefan cel Mare (IGP), sector 2 Bucureşti, portofelul prietenului meu ce se afla împreună cu mine în tramvai, suma de 2.250 de lei şi toate documentele (carte de identitate, permis de conducere, talon moto, certificat de naştere, carduri bancare etc). Nefericiţii hoţi au avut ghinionul ca astăzi dimineaţă să-i găsesc în 381... Ghinion! Acum au fost pozaţi, filmaţi, iar imaginile au fost predate la Secţia 6 Poliţie... În scurt timp o să îi văd legaţi... Până atunci vă recomand să vă feriţi de ei prin oraş... Au fost văzuţi pe liniile de autobuz 300 şi 381 şi tramvaiele 1, 32 şi 41", a relatat bărbatul.
Până când cei trei vor răspunde în faţa legii ar putea da "explicaţii" în faţa... motocliştilor!  "Până acum suntem 14 persoane cu 14 motoare... Luni dimineaţă ne strângem în Romană şi aşteptăm ca prietenii noştri ce caută pe rutele unde ştim că operează respectivii să ne anunţe unde îi localizează şi să se ţină după ei 10-15 minute, până ajungem şi noi... Ca să stăm puţin de vorbă... Nu ştiu ce o să mai rămână din ei pentru Poliţia Română... O să îi leg de motor cu şufa, în pielea goală, şi îi trag prin tot centrul, până la Secţia 6...", a anunţat mtociclistul.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro