VIDEO / Cum a speriat imigranţii un primar din Ungaria

Măsurile luate în Ungaria pentru valurile de imigranţi şi-au schimbat structura. Nu acţiuni la nivel mare şi puţine, ci acţiuni la nivel mic şi dese.


Conform New York Times, primarul unui orăşel din sudul Ungariei a ales o metodă inedită de a-i speria pe imigranţii. Acesta şi-a manifestat îngrijorarea faţă de faptul că ţara lui e prea primitoare cu cei care fug de sărăcie şi războaie.

După ce a filmat din aer o scenă de urmărire, în care au fost implicate un elicopter, o motocicletă şi doi bărbaţi solizi pe cai, primarul oraşului Asotthalom utilizează Google Maps pentru a evidenţia că Ungaria o rută greşită şi că prin Croaţia şi Slovenia se poate ajunge mult mai uşor la destinaţia la care refugiaţii vor să ajungă: Germania.
"Ungaria este alegerea greşită", spune primarul la sfârşitul clipului.

Clipul, promovat masiv de către partidul de extremă dreaptă Jobbik, a adunat aproape un milion de vizualizări pe Youtube şi comentarii pozitive.

Înainte de a fi ales ca primar, Laszlo Toroczkai era celebru pentru perspectiva sa extremistă ca lider al Mişcării Tineretului din cele 64 de Comitate.

Sursă foto: Youtube

A.C.

Citeşte şi:

AVERTIZARE ANM DE ULTIMĂ ORĂ! Vremea se schimbă!

Cum să îţi încarci bateriile în câteva secunde în loc de ore!

VIDEO / Proiect nebunesc pentru a-ţi aminti de cei dragi care nu mai sunt printre noi


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro