VIDEO / Cumătrul lui Adi Minune, scandal cu profanare de morminte! Show sinistru, în cimitir

+2 click pentru
galerie

Hăituit de un clan mafiot, cumătrul lui Adi Minune a primit un mesaj macabru: un film realizat în cimitir de duşmanii săi, care ameninţă că îi vor dezgropa morţii şi îi vor supune la perversiuni.

Ioan Căldăraş, alias David Turcu, căruia Adrian Minune i-a botezat un copil, care a dezvăluit pentru SPYNEWS că trăieşte într-o adevărată teroare, din cauza clanului Viscol din Lugoj, din care şi el a făcut parte, a primit un mesaj sinistru din partea duşmanilor. Într-un film postat pe un site de socializare, membrii clanului Viscol apar dansând pe un cavou al familiei Căldăraş, ameninţând totodată că vor scoate din locul de veci rămăşiţele pământeşti ale străbunilor lui David Turcu şi le vor profana. Rânjind, "şmecherii" ameninţă, în ţigăneşte, că vor supune la perversiuni mortul din criptă, că îi vor smulge dinţii de aur din gură şi că îl vor plimba prin oraş, legat de o maşină.

"Poliţia nu face nimic! Au comis zeci de infracţiuni şi sunt judecaţi în stare de libertate. Au complici în poliţie, care i-au ajutat să distrugă probe din dosare. De teamă să nu mă omoare, am fugit cu familia în Italia. În lipsa mea, au intrat în casă şi au distrus-o. Au postat mai multe filme pe Internet, în care ameninţă că îmi dau foc la casă şi profanează cavourile familiei mele!", a dezvăluit, recent, Turcu, pentru SPYNEWS. Fostul membru al clanului Viscol, căutat pentru a da socoteală în faţa fostului "boss", este extrem de apreciat de Adi Minune, care, la o petrecere organizată în urmă cu ceva timp, se declara onorat de faptul că s-a înrudit cu Turcu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro