VIDEO / De Ziua Iubirii, spune nu violenţei! Mirela Vaida şi vedetele Antenelor trag un puternic semnal de alarmă

Campania împotriva violenţei în familie © Foto: Captură

Pe 14 februarie toată lumea sărbătoreşte iubirea, însă pentru arăta cât de importantă este aceasta Fundaţia Mereu Aproape propune un eveniment de o mare importanţă împotriva violenţei din familia.

În România, la fiecare 30 de secunde, o femeie este bătută, iar pentru a atrage atenţia acestui lucru şi pentru a arăta cât de gravă este situaţia, Fundaţia Mereu Aproape vrea să vină în ajutorul tuturor femeilor pentru a conştientiza acest lucru.

Pe 14 februarie, pe treptele Muzeului de Istorie a României, toţi cei care pot sunt invitaţi să doneze o pereche de pantofi roşii. Aceştia semnifică femeile care au fost ucise în urma violenţei din familie, unii dintre pantofi purtând şi numele femeilor care şi-au pierdut viaţa. Această campania a Fundaţiei Mereu Aproape este susţinută de toate vedetele Antenei 1 şi Antena Stars. Printre acestea se află şi Mirela Vaida, care a fost prezentă în faţa Muzeului de Istorie pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la această problemă gravă.

Şi vedetele Antenei Stars au marcat această zi, Natalia Mateuţ şi Raluca Dumitru purtând pantofi roşii în acest scop.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro