VIDEO / Declaraţii şocante! "Poliţistul pedofil" refuză expertiza psihiatrică: „Sunt bolnav de diabet, nu la cap”

+4 click pentru
galerie

Eugen Stan © Hepta

Eugen Stan refuză expertiza psihiatrică, iar potrivit antena3.ro aceasta a făcut o declaraţie halucinantă pentru a motiva de ce nu vrea să fie supus unei expertize.

 „Sunt bolnav de diabet, nu la cap” le-ar fi spus acesta anchetatorilor.

După ce a abuzat doi minori într-un lift din cartierul Drumul Taberei din Capitală, Eugen Stan a fost săltat, reţinut, iar casa i-a fost percheziţionată, Eugen Stan. "Poliţistul pedofil", este arestat pentru 30 de zile, fiind arestat preventiv pentru trei fapte. 

„Avem de-a face cu un individ pe care, nu știu de ce, îl numim polițist. Noi îi jignim pe polițiștii adevărați, el nu a prins niciodată un hoț. Se va ordona o anchetă, un examen psihiatric, chiar dacă refuză acest examen, îi va agrava situația. Omul acesta are un avocat care îl îndrumă. Omul acest invocă tot felul de chestii de felul acesta, dar poate va fi supus și testului poligraf”, a declarat Liviu Chesnoiu, expert criminalist, pentru Antena 3.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro