VIDEO Dispariţie după dispariţie! O elevă în vârstă de 15 ani din Constanţa este de negăsit!

Tragedie în rândul părinţilor, din nou! O altă elevă în vârstă de 15 ani este de negăsit şi nu s-a mai întors acasă după ce a plecat de la şcoală. Părinţii bănuiesc motivele pentru care fiica lor ar fi plecat de acasă şi nu au ezitat să dea startul la căutarile fetei.

În data de luni, 17 martie, părinţii Roxanei Marin au reclamat la secţia de Poliţie dispariţia fiicei lor. Bănuiala mamei sale este că fata ar plecat de acasă, pe motiv că a fost certată, din cauza unei note mici.

Adolescenta are 15 ani şi este elevă la "Şcoala Gimnazială Remus Opreanu". În momentul dispariţiei, Roxana purta o pereche de blugi albaştri, o vestă mov, pantofi sport negri şi un rucsac roz. Adolescenta are 173 cm şi aproximativ 50 kg, faţa ovală, ochi căprui şi o aluniţă pe obrazul stâng.

"Roxana, dacă vezi acest mesaj, te roagă mama să vii acasă sau măcar deschide telefonul ca să ştiu că trăieşti. Te rog, Roxana, dă-ne un semn. Orice ai fi făcut sau orice ţi s-ar fi întâmplat, nu păţeşti nimic", a fost mesajul plin de disperare al mamei adolescentei, scris pe Facebook.

A.M.

Citeşte şi:

Motivul pentru care eleva dispărută a plecat de acasă! Atitudinea pe care a avut-o tatăl, aflat în direct, la o emisiune

Eleva în vârstă de 14 ani, dispărută de acasă în urmă cu o zi, a fost găsită luni seara


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro