VIDEO Doamne, fereşte! Ce DRAMĂ! O femeie şi-a pierdut patru rude în tragediile aviatice ale Malaysia Airlines, din acest an

O lume întreagă a fost înfiorată de tragicul accident aviatic din Ucraina în care şi-au pierdut vieţile 298 de persoane. Joi seara, zborul MH17 către Kuala Lumpur a fost doborât de o rachetă militară la graniţa dintre Ucraina şi Rusia, după ce a decolat din Amsterdam.

O femeie din Australia a pierdut rude apropiate atât în prăbuşirea avionului Malaysia Airlines din martie, cât şi în incidentul aviatic petrecut joi în estul Ucrainei. Fratele şi cumnata lui Kaylene Mann se aflau la bordul Cursei 370 a Malaysia Airlines, dispărută în martie în zona Oceanului Indian. Se presupune că cei doi - Rod Burrows şi Mary Burrows - au murit, informează Sydney Morning Herald.

Vineri, Kaylene Mann, din Australia, a aflat că fiica sa vitregă, Maree Rizk, se află printre cele 298 de victime ale Cursei Malaysia Airlines MH17, prăbuşită în estul Ucrainei.Avionul MH17 al companiei Malaysia Airline s-a prăbuşit în apropiere de oraşul Doneţk şi efectua o cursă Amsterdam-Kuala Lumpur. 298 de persoane şi-au pierdut viaţa în tragedia aviatică ce a avut loc în după-amiaza zilei de joi, la graniţa dintre Rusia şi Ucraina.

Acestea nu sunt singurele incidente în care au fost implicate avioanele companiei Malaysia Airlines. Pe 4 decembrie 1977, zborul 653 a fost deturnat, iar 100 de persoane au fost ucise. În 1995, 34 de pasageri şi-au pierdut viaţa, într-un alt accident ce s-a petrecut pe aeroportul din Tawau.

A.D.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro