VIDEO / Elevele surori, măritate şi gravide, la doar 14 şi 16 ani? „Am lăsat-o, ce să-i fac?”

+2 click pentru
galerie

Mama celor două fete măritate şi gravide © captură Antena 1

Căsătorite la 14 și la 16 ani! Două surori au plecat de acasă, una cu acordul părinților, alta... pe ascuns, după ce s-au îndrăgostit de doi tineri. Iar dacă mama și tatăl lor spun că o așteaptă să se întoarcă acasă mai ales pe fiica de 14 ani, atunci când vorbesc despre cea cu 2 ani mai mare... se pierd. Motivul? Fata este deja  însărcinată. Iar gândul că și cea de 14 ani ar putea să-i calce pe urme surorii mai mari îi sperie, parcă, și mai tare.

Citeşte şi VIDEO / Fiul a vrut să-şi violeze părinţii? Umilinţe criminale? „Şi-a dat pantalonii jos şi mi-a arătat...”

Vă vine să credeți sau nu, copilele despre care mama Petruța vorbește sunt chiar fiicele ei. Fetele care, așa cum ați auzit, la 14 ani și de 16 ani s-au... căsătorit. Iar ea, mama lor habar nu are cum să facă să le aducă acasă. Acolo unde le e locul, lângă frații lor mai mici!

„Am fost s-o luăm şi nu a vrut să vină, am fost cu tatăl ei. E învăţată de el (n.r. băiatul cu care a plecat). Fata de 16 ani a cerut voie. Am lăsat-o, ce să-i fac? Fata cea mare a terminat opt clase, cealaltă nu. Am explicat că fata e minoră, nu a luat nimeni în seamă”, a relatat mama celor două fete. 

„De bunăvoie a venit acasă. (...) A tras de ele toţi (n.r. de cele surori), de ce să nu spun?”, a spus soacra.

„Ne iubim şi o să merg la muncă”, a spus Sorin, iubitul fetei de 14 ani.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro