VIDEO EMOŢIONANT / Detalii cutremurătoare la "Mireasă pentru fiul meu". "A dus-o la linia de tren şi i-a arătat că acolo o va omorî"

Una dintre concurentele noului sezon "Mireasă pentru fiul meu" a  trecut, înainte de a intra în casă, prin momente de  groază alături de iubitul ei.


În ediţia de astăzi s-au aflat multe despre trecutul Lilianei. Apropiaţii concurentei au fost înregistraţi în timp ce mărturiseau prin ce chinuri a trecut aceasta alături de fostul iubit. Potrivit dezvăluirilor cutremurătoare, fostul prieten al Lilianei a fost extrem de violent cu aceasta. Concurenţii şi moderatoarea TV, Mirela Boureanu Vaida, au fost afectaţi până la lacrimi, în momentul în care detaliile terifiante din trecutul Lilianei au ieşit la iveală. 
"A dus-o la linia de tren şi i-a arătat că acolo o va omorî dacă nu va fi a lui (...) A muşcat-o de picior şi i-a lăsat un semn ca de un animal, ca să nu poarte fuste mai scurte decât unde îi lăsase semnul", a spus mama Lilianei.

Robert, concurent în casa "Mireasă pentru fiul meu", a dezvăluit că îl cunoaşte pe agresor şi se declară dezamăgit.. "Mi-a demonstrat că este un nimic", spune Robert.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, peAntenaPlay.


Sursă foto: captură video

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Formează un cuplu? Doi concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" au spus ce simt unul pentru celălalt: "Îmi place de tine mult!"

VIDEO / Povestea cutremurătoare de viaţă a lui Alexandru de la "Mireasă pentru fiul meu"! Concurentul a fost în comă: "Când m-am trezit, nu mai recunoşteam pe nimeni!"

Fanii sunt în extaz! Un nou cuplu s-a format la "Mireasă pentru fiul meu"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro