VIDEO / Povestea cutremurătoare de viaţă a lui Alexandru de la "Mireasă pentru fiul meu"! Concurentul a fost în comă: "Când m-am trezit, nu mai recunoşteam pe nimeni!"

Alexandru este un concurent care a intrat în casa "Mireasă pentru fiul meu" pentru a-şi găsi jumătatea. Tânărul are o poveste de viaţă impresionantă.

Alexandru a trecut prin momente cumplite în urmă cu câţiva ani. Concurentul de la "Mireasă pentru fiul meu" a intrat comă, după o căzătură în care s-a lovit la cap. Consecinţele le suportă şi acum, deoarece este foarte temător şi vorbeşte cu dificultate.

"M-am ars la mână când aveam un an şi ceva. Am stat şapte zile în comă. Nu i-am mai recunoscut pe mama, pe tata. Am căzut cu capul de asfalt şi am făcut un cheag de sânge la cap. De asta vorbesc mai greu!", a declarat Alexandru, marţi, în emisiunea "Mireasă pentru fiul meu" de la Antena 1.

Mireasă pentru fiul meu este un reality-show matrimonial din România difuzat pe Antena 1. Concurenții sunt împărțiți în: Mame (soacre), Mirese (nurori/fete) și Băieți (miri/gineri).

PUBLICITATE

Ei sunt repartizați în două case: Casa Băieților (unde stau băieții), iar Casa Mamelor și a Fetelor (unde stau mamele și fetele). Aceștia sunt supravegheați 24 ore din 24, 7 zile din 7. Din 1 iulie 2013, pe Antena Play, se poate viziona Mireasă pentru fiul meu 24 din 24. La Tv puteţi urmări emisiunea de luni-vineri de la 11:15-13:00 şi de la 14:00-16:00, iar sâmbăta de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

EXCLUSIV! Se căsătoresc! Un personaj controversat din casa ”Mireasă pentru fiul meu” a cerut mâna iubitei la două săptămâni după ce a cunoscut-o

Apariţie senzaţională a unei foste concurente de la "Mireasă pentru fiul meu"! Bruneta şi-a etalat decolteul şi picioarele la soare!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro