EXCLUSIV! Se căsătoresc! Un personaj controversat din casa ”Mireasă pentru fiul meu” a cerut mâna iubitei la două săptămâni după ce a cunoscut-o

A avut titulatura de Don Juan, iar acum se aşează la casa lui. Unul dintre cei mai controversaţi concurenţi din casa "Mireasă pentru fiul meu" îşi pune pirostriile, chiar dacă și-a cunoscut actuala lui iubită abia acum două săptămâni. Dar, deh!, pasiunea dintre ei este de nestăvilit...

De curând, Radu a apărut în compania unei frumoase domnişoare, Alya, alături de care a început o frumoasă relaţie de dragoste, care pare a fi jumătatea lui. A lăsat totul în urmă pentru a fi cu ea, şi se pare că a făcut cea mai bună alegere, deoarece, după doar două săptămâni, Radu a făcut pasul cel mare şi a cerut-o de soţie pe Alya.

Atunci când simţi că ţi-ai găsit sufletul pereche, nu ai de ce să mai aştepţi, iar Radu şi Alya sunt pregătiţi să facă pasul cel mare. „Radu este un bărbat foarte tandru şi drăgăstos. Exact ceea ce eu aveam nevoie. Cererea în căsătoriea fost una inedită. El se înţelege foarte bine cu părinţii mei şi s-a interesat la ei ce mi-ar plăcea, plus că s-a inspirat dintr-un film. Atunci când mi-a dat inelul mi-am dat seama de ce se tot juca cu inele mele prin casă”, a declarat Alya, în exclusivitate pentru Spynews.ro.


Cererea în căsătorie a fost una estrem de surprinzătoare, ca toată relaţia lor de altfel, iar Radu a reuşit să îşi emoţioneze iubita până la lacrimi. „M-am emoţionat foarte tare când m-a cerut. Chiar dacă stăm non stop împreună, a reuşit să mă surprindă. Noi suntem la fel. Mă uit la el şi văd reflexia mea. Mă bucur că familia mea îl adoră, iar mama lui pe mine la fel”, a mai spus Alya.


Planurile de viitor ale celor doi îndrăgostiţi nu se opresc aici, Radu şi Alya fiind cât se poate de hotărâţi să îşi mărească cât mai repede familia. „Eu îmi doresc foarte mult să devin mamă. Radu vrea un băieţel, dar eu mă gândesc doar să fie sănătos şi să ne bucurăm de el”, a spus Alya.

Citeşte şi:

VIDEO / Gelozia-i boală grea! Probleme pentru primul cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu". Robert, scos din sărire de Casandra

VIDEO / Decizie neaşteptată. Marius vrea să plece din casa "Mireasă pentru fiul meu": "Pierd afară o grămadă de lucruri importante!"

Mesajul neaşteptat primit de Andreea Mantea de la un bărbat, de ziua ei: "Mă bucur că te-am cunoscut ALTFEL!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro