VIDEO / Gelozia-i boală grea! Probleme pentru primul cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu". Robert, scos din sărire de Casandra

Unul dintre concurenţii din reality show-ul "Mireasă pentru fiul meu" îşi manifestă deja posesivitatea! Robert devine gelos pe ceilalţi concurenţi din cauza dansului Cassandrei.

Robert pare să se fi ataşat destul de mult de Cassandra şi a început să îşi manifeste posesivitatea. "În casă s-au deschis nişte discuţii când ai dansat tu pe aici", a atenţionat-o Robert pe Cassandra cu gelozie în privire.
Cassandra se apără şi încearcă să-l facă pe concurent să îi înţeleagă stilul de viaţă şi comportamentul. "Dar să ştii că asta e meseria mea. Când e muzică nu mă pot abţine să nu dansez. Eram îmbrăcată decent, am dansat decent"

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto: captură video

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Decizie neaşteptată. Marius vrea să plece din casa "Mireasă pentru fiul meu": "Pierd afară o grămadă de lucruri importante!"

Mesajul neaşteptat primit de Andreea Mantea de la un bărbat, de ziua ei: "Mă bucur că te-am cunoscut ALTFEL!"

Elly şi Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" radiază de fericire! Uite unde au ajuns să se iubească marii câştigători


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro