VIDEO / Este condamnată la moarte! O fetiţă de şapte ani a fost părăsită de mama ei în spital, după ce a suferit o operaţie grea: "Imediat după transplant a bătut-o!"

Doi străini cu inima de înger i-au redat unui copil şansa la viaţă, însă chingile statului îi sugrumă dreptul de-a trăi. După ce a învins leucemia, Adelina se stinge pe un pat de spital de inima rea, de singurătate, părăsită de mamă, sfidată de haosul social care o plasează de 4 ani ca pe o minge de ping pong între spitale şi centre sociale, între durere şi aşteptare.

O confesiune mai şocantă nu ţi-a fost dat să auzi! Mama fără conştiinţă a venit în exclusiviate în platoul "Acces Direct"!

VIDEO / Are mama la zeci de mii de kilometri distanţă şi îşi măsoară dragostea în butuci de lemn! România, uimită de fata minune!


"Nu mai are voinţa de a lupta pentru viaţă. E singură de două luni. Doctorii mi-au spus să mă pregătesc de înmormântare. Nu sunt revoltată pe mamă, ci pe sistemul care te lasă să mori. Copilului nu îi cumpără nimic. Mama ei a venit la transplant, dar a încercat să profite din orice punct de vedere. Organismul ei nu cred că mai suportă foarte multe. Toată lumea i-a refuzat dreptul la viaţă. Dacă până astăzi credeam că va ieşi învingătoare, acum nu mai sunt sigură. Mi s-a părut că toată lumea greşeşte, dar nimeni nu are grijă de ea. Nu mi se  pare normal ca un copil la şapte ani să stea singur în spital şi să intre în depresie din cauza asta. Imediat după transplant, mama a bătut-o", a declarat femeia care a avut grijă de Adelina, atunci când mama ei a uitat-o, miercuri, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

Simona Gherghe, revoltată: "Este îngrozitor!"

VIDEO / Un băieţel de nici 5 ani a ajuns în comă alcoolică la spital din cauza neglijenţei părinţiilor! Mama: "Am băut şi m-am culcat!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro