VIDEO / Are mama la zeci de mii de kilometri distanţă şi îşi măsoară dragostea în butuci de lemn! România, uimită de fata minune!

Topită de dor, Adelina a făcut un gest inedit pentru a-i arăta mamei ei cât de mult o iubeşte!Aceasta a tăiat o remorcă plină cu lemne în semn de iubire şi respect faţă de cea care i-a dat viaţă. Rămasă singură acasă, cu mama plecată la muncă în Italia, fata a vrut să îi dea un strop de linişte mamei şi să-i arate că este în siguranţă şi că se descurcă de minune. Munca istovitoare pentru iarnă pare să fie floare la ureche pentru tânăra de doar 20 de ani. Fata cu ochii albaştri şi cu părul bălai a cucerit inimile tuturor cu hărnicia sa!

"Ştiu că este puternică, m-a ajutat întotdeauna. Sunt mândră de ea. Am plecat în Italia pentru că a rămas fără serviciu şi pentru că aveam probleme cu banii. Avem nişte credite de plătit şi nu făceam faţă. Aşa am hotărât împreună cu ea şi ne-am programat toate lucrurile ca să reuşim"
, a povestit mama fetei în lacrimi.

Emisiunea "Acces Direct" se difuzează în fiecare săptămână pe Antena 1, de luni până vineri, începând cu orele 17:00.

Sursă foto: captură Antena 1

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Reacţia primarului violent din Suceava amuţeşte ţara: "După trei ani de şicane..."

VIDEO / Primarul care scuipă localnicii are trecut tumultos! Nu e la prima abatere! Dezvăluiri şocante ale unui poliţist

VIDEO / A topit kilogramele în plus şi a apărut în sutien, la TV. Toată lumea a observat detaliul nu tocmai plăcut, din zona bustului


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro