VIDEO / Filmul bestial care bate viralul "Bă, Cristi"! Aceleaşi personaje, alt scenariu!

Protagonistul filmului care a făcut furori pe Internet a fost surprins într-o ipostază şi mai comică decât în "blockbusterul" "Bă, Cristi"!
Reporterii SPYNEWS au descoperit că Giani - cumnatul deja celebrului Cristi -, care a filmat scena halucinantă cu ţăranul ţintuit de un câine, l-a imortalizat pe actorul principal într-o situaţie de-a dreptul incredibilă. Vedeta, Gheorghe Chitigiu (foto sus), protagonistul filmului "Bă, Cristi", a fost înregistrat în timpul unei conversaţii savuroase, în cadrul căreia abia a reuşit să lege câteva cuvinte, din pricina stării de euforie... Pilit zdravăn, Gheorghe din Broşteni încearcă, secunde bune, să găsească un cuvânt buclucaş: pâine!
De altfel, sătenii au povestit, pentru SPYNEWS, că bărbatul care provine dintr-o familie modestă şi pe care celebrul Cristi îl chema des la el, ca argat în curte, umbla mai tot timpul turmentat. "În ziua în care a fost filmat, Chitigiu era pilit. Ca în fiecare zi, de altfel... cred că era prea beat ca să fugă de câinele care trăgea de cizmele lui", a declarat un localnic din Broşteni, pentru SPYNEWS.
Cel care a postat filmul pe Internet este Giani (foto sus), cel care a făcut public şi celebrul film "Bă, Cristi". Ieri, SPYNEWS a publicat, în exclusivitate, prima fotografie cu celebrul Cristi, bărbatul vânat de toată presa din România (foto jos).
Citeşte şi:

EXCLUSIV / Prima imagine cu cel mai căutat personaj din România! El e Cristi! "Bă, Cristi..."


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro