VIDEO / Fiul cel mic al bătrânului care a făcut închisoare 12 ani nevinovat este dispărut! "Nu am mai vorbit cu el de 19 ani". AJUTAŢI-NE să-l GĂSIM!

Sursa Foto Antena 1

Bătrânul de 75 de ani îşi plânge zilele care i-au mai rămas. Îşi plânge numele blestemat parcă de ursitoare. Pentru ca el, Vasile Botezatu, chiar pare că a fost botezat în apa durerii, a singurătăţii mistuitoare, a încarcerării duble.


Pentru că da, omul a avut parte şi de o altă închisoare: cea a unei bătrâneţi în care a fost pedepsit de propriii lui copii. Contactată de Antena 1, Gloria, fata mai mare a lui Vasile Botezatu susţine că Florin, fratele ei cel mai mic este dispărut de 19 ani.

"Eu am fost singura care i-am adunat pe toţi şi le-am spus că vreau să îl vedem pe tăticul. De fiecare dată când am avut ocazia, am fost în vizită. Noi am avut un tată foarte agresiv. Îi plăcea foarte mult să se certe. De fiecare dată când se întâmpla asta, mama ne lua şi ne ducea la mătuşa, pe care tata o urăşte.

Dacă întrebaţi de Florin, fratele meu, eu nu l-am mai văzut de 19 ani. Ultima oară ştiu că era în Turcia. Nu ştim dacă este mort sau nu",
a spus femeia la Antena 1.

T.S

Citeşte şi:
VIDEO / A stat 12 ani în puşcarie nevinovat? Acum vrea doar dragostea familiei înapoi! Povestea cutremurătoare a unui bătrân care a rămas singur pe lume!
Caz şocant în SUA! Poliţia a arestat un bărbat pentru crimă la 18 ani de la dispariţia unei fetiţe! Părinţii încă o mai caută!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro