VIDEO / Fraţii din cimitir, îngropaţi de vii în sărăcie! „Nu mă pot baza pe mama”

Şerban © captură Antena 1

Frații din cimitir, îngropați de vii în scandal și sărăcie! Mama care i-a părăsit, printre morminte, a fugit cu alocațiile lor?! Singurii bani din care tata Alexandru reușea să-i hrănească!

Citeşte VIDEO / Fără copilărie! Trei micuţi trăiesc în cimitir, crescuţi de un tată bolnav. Mama i-a abandonat şi doarme în braţele amantului

După ce femeia s-a jelit că îşi iubeşte copiii și că ar face orice pentru ei, azi mama a dispărut fără urmă. Şi asta nu e tot! Fiica cea mare a aceleiași femei vine cu acuzaţii extrem de grave la adresa mamei sale.

Cu un picior amputat şi cu sufletul decimat, tatăl abia mai poate să-şi privească pruncii cum se plimbă printre mormintele reci, în timp ce mama lor s-ar relaxa acasă la un nou iubit. Fiica cea mare a Lenuţei, Georgiana Micioi, este supărată foc pe mama ei, după ce aceasta a renegat-o.

„Nu am putut să simt că mă pot baza pe mama”, a spus Georgiana, pentru „Acces Direct”.

„Am fost acasă, am făcut mâncare, curat, am spălat”, a spus mama Luminiţa, pentru „Acces Direct”, prin legătură telefonică.

Citeşte şi VIDEO / Vie în Iad! Supravieţuitoarea masacrului din orfelinat: „Eram mâncaţi de şobolani, de frig, ne spăla cu apă rece”

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro