VIDEO / I-au criticat trecutul zbuciumat, dar nimeni n-a ştiut ce povară „duce”! Mărturisirile cutremurătoare ale Valentinei de la „Mireasă pentru fiul meu”

S-a înscris în competiţia iubirii cu dorinţa arzătoare de a-şi găsi sufletul pereche, însă norocul nu a fost de partea ei. Valentina de la „Mireasă pentru fiul meu” are o relaţie zbuciumată cu Aurel şi, mai mult de atât, în urmă cu doar câţiva ani a trecut printr-un moment care a marcat-o pentru totdeauna.

După ce au ieşit la iveală detalii nebănuite din trecutul concurentei, Valentina şi-a deschis sufletul în faţa fetelor şi a povestit despre moartea tatălui ei: „ Am avut o forţă incredibilă. Nu doar că eu l-am găsit mort, ci eu i-am organizat întreaga înmormânare. Trei zile nu am dormit. M-am ocupat de tot şi am avut grijă şi de mama, care aproape a leşinat, când şi-a dat seama că soţul ei, despre care credea că se simte rău, a decedat.”, le-a povestit ea fetelor.Valentina este concurentă la „Mireasă pentru fiul meu”, în acest sezon, unde formează un cuplu cu Aurel. Relaţia lor are, însă, suişuri şi coborâşuri, ceea ce o determină pe Valentina să fie sceptică cu privire la viitorul ei.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citeşte şi: 

FOTO/ Îţi mai aminteşti de Marianita de la „Mireasă pentru fiul meu”? Uite cu cine se iubeşte acum fosta parteneră a lui Laurenţiu

Se află la un pas de nuntă, dar tot ”băiatul mamei” este! Am aflat planurile de viitor ale celui mai controversat concurent de la „Mireasă pentru fiul meu”

Elly de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-a schimbat look-ul! Vouă vă place cum îi stă aşa?

T.F.S
facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro