Se află la un pas de nuntă, dar tot ”băiatul mamei” este! Am aflat planurile de viitor ale celui mai controversat concurent de la „Mireasă pentru fiul meu”

A creat cele mai multe controverse în competiţia dragostei, dar, chiar dacă a părăsit casa „Mireasă pentru fiul meu” singur, şi-a găsit foarte repede jumătatea şi fără să stea prea mult pe gânduri a şi cerut-o de nevastă. Culmea este însă că, deși este pe punctul de a-şi întemeia propria familie, tânărul nu se poate dezlipi de... mama lui.


După ce a părăsit casa „Mireasă pentru fiul meu”, Radu Gorgan nu a stat prea mult pe gânduri şi a cerut-o imediat de soţie pe cea care i-a cucerit inima pe o reţea de socializare. Atunci când simţi că ţi-ai găsit sufletul pereche nu ai de ce să mai aştepţi, iar Radu şi Alya sunt pregătiţi să facă pasul cel mare. „Curând voi fi doamna Gorgan. Am emoţii foarte mari. Întâi vom face cununia, iar apoi nunta, pentru că vreau să fie o petrecere foarte mare”, a declarat Alya pentru Spynews.ro.


Chiar dacă mai este foarte puţin până la marele eveniment din viaţa lor, Radu nu este pe deplin fericit fiind departe de mama lui, dar Alya este dispusă să facă orice sacrificiu pentru viitorul ei soţ. „Luna viitoare se va mută soacra mea la noi. Lui Radu i se face foarte dor de mama lui, iar eu vreau doar să îl văd fericit am hotărât împreună să o aducem lângă noi. Familia se înţelege foarte bine cu mama lui Radu, ea mă iubeşte foarte mult şi ne înţelegem foarte bine, deci totul va fi foarte bine”, a mai spus Alya.

Citeşte şi:

VIDEO / Gelozia-i boală grea! Probleme pentru primul cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu". Robert, scos din sărire de Casandra

VIDEO / Decizie neaşteptată. Marius vrea să plece din casa "Mireasă pentru fiul meu": "Pierd afară o grămadă de lucruri importante!"

Mesajul neaşteptat primit de Andreea Mantea de la un bărbat, de ziua ei: "Mă bucur că te-am cunoscut ALTFEL!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro