VIDEO / Imagini terifiante! Avalanşa de pe Muntele Everest, surprinsă pe o cameră video

Cutremurul care a devastat Nepalul a produs numeroase pagube şi care s-au resimţit şi în zonele din apropierea capitalei Kathmandu. În Munţii Himalaya, seismul a stârnit un val de avalanşe şi care a pus în pericol vieţile mai multor alpinişti, pregătiţi să escaladeze vârful Everest. 

Printre alpiniştii aflaţi în expediţie pe Muntele Everest se află şi patru români şi care se află în afara oricărui pericol. Alex Găvan, unul din românii aflaţi captivi pe munte, într-una din tabere, a ţinut legătura în permanenţă cu prietenii şi cei dragi, prin intermediul reţelelor de socializare. 

Nu la fel de norocoşi au fost alţi 20 de alpinişti care şi-au pierdut vieţile în momentul în care avalanşa a izbucnit, printre aceştia numărându-se şi un director Google. 

O înregistrare de la una din tabere a surprins momentul în care una din avalanşe a lovit cu putere, iar imaginile par desprinse dintr-un infern alb. 

Până la ora actuală, bilanţul victimelor din Nepal, în urma seismului de sâmbătă, a înregistrat o valoare de peste 3000 de morţi. 

A.M.

Foto: captura Youtube

Citeste si:

Anunţul de ultimă oră făcut de MAE! În ce stare sunt cei 10 cetăţeni români aflaţi în Nepal

ULTIMUL MESAJ al lui Alex Găvan, alpinistul român aflat pe Everest: "În acest moment, îngerii păzitori sunt elicopterele"

Groaznic! Bilanţul cutremurului din Nepal depăşeşte 3.200 de morţi


facebook whatsapp twitter pinterest