VIDEO / Iubitul mamei date la 14 a fugit de detectorul de minciuni! Simona Gherghe: "Nu se face așa ceva!"

+4 click pentru
galerie

Iubitul mamei date la 14 a fugit de poligraf. © Captură Video

Drama Mirelei, mama care își acuză părinții că ar ține-o departe de fetița sa de 10 ani și că ar fi forțat-o să se mărite la 14 ani, se adâncește.

Iubitul femeii, care a fost acuzat de părinții Mirelei că făcea gesturi obscene în fața copiilor, s-a făcut nevăzut chiar în ziua în care ar fi trebuit să facă testul poligraf!

Gestul greu de explicat al bărbatului a pus-o pe mama Mirela pe gânduri, care nu știe ce să mai creadă de dispariția concubinului.

„A plecat azi-dimineață. A spus că își ia ceva de la magazin și a plecat. Dar înainte mi-a spus că nu merge la detectorul de minciuni ca să nu se facă de râs. (...) Nu știu ce motiv a avut să fugă, dar eu tot nu cred. (...) L-am auzit vorbind cu mătușa la telefon, că voia să ia fata și să plece cu ea,” a explicat mama Mirela, în platoul „Acces Direct”.

Avocatul Daniel Ionașcu a lanst o ipoteză halucinantă, acuzând-o pe mamă că ar fi plănuit fuga iubitului, pentru a acoperi incidentul.

Eventual, Ovidiu a intrat în direct în emisiune, unde a explicat că motivul absenței sale ar fi operația de peritonită pe care o suferise anul trecut.

Simona Gherghe l-a pus în colț pe concubin, menționând că indiferent de adevărul situației, nu este posibil ca un bărbat să-și lase iubita și copiii.

Mara Bănică l-a ironizat pe tot parcursul emisiunii, semn clar că a fost revoltată de gestul bărbatului.

„Auziți, dar nu v-a fost rău în tren? Ați mâncat picant la București? Deci, domnul s-a deranjat la stomac și de-aia nu s-a dus să facă testul,” a comentat Mara Bănică, după ce Ovidiu declarase că o contuzie intestinală l-a ținut departe de testul poligraf.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro