VIDEO / Forţată să se mărite la 14 ani? O femeie îşi acuză părinţii că o distrug: "Tata are demenţă"

+2 click pentru
galerie

Mama Mirela © captură video

O mamă îi acuză chiar pe părinții ei, că o țin departe de băiatul său de 10 ani. Bunicii celui mic, susține femeia, i-au făcut ei viața un calvar. Aceștia ar fi pus-o să se mărite la doar 14 ani şi ar fi alungat-o de acasă, în repetate rânduri. Tocmai din acest motiv, mama sustine că vrea să-l salveze pe fiul din ograda părinților. Să-l aducă acasă, să crească împreună cu ceilalți 4 frați ai săi. 

Visul ei, acela de a avea toți copiii lângă ea, e departe de a se împlini. Mama Mirela a adus pe lume 5 prunci. Frumoși foc. Însă în casă, atunci când se așează la masă, sunt doar 4. Toți se uită atent la mama lor. O privesc cu ochii lor mari și migdalați și zâmbesc. Pentru că sunt prea mici să înțeleagă durerea pe care o simte cea care le-a dat viață. Ei știu un lucru: că fratele lor mai mare nu e lângă ei, potrivit Acces Direct.

"Nu l-am mai văzut de cinci ani. La 14 ani m-a măritat mama. Mama mi-a scos ahinele din dulap, le-a pus într-o sacoşă de rafie şi m-a dus la Florin. (...) Pentru o jumătate de ţigară m-a scos afară cu toţi copiii după mine, m-a scos pe drum. M-am dus la o vecină să mă adăpostească la ea. Am plâns, i-am rugat să nu mă gonescă, pe părinţi. Mi-au dat aşa două milioane ca la câini. (...) Tata are demenţă, are pensie pentru asta. Eu nu sunt de acord să îmi las băiatul acolo. Mă fac în toate felurile. Ei spun că am fugit de acasă", a spus mama Mirela. 

"Vor copilul pentru bani. Trimite tatăl lui bani. Până acum câteva zile a stat la tatzăl lui la botoşani. L-am lăsat eu acum cinci ani acolo. Nu l-am văzut deloc, doar am vorbit la telefon. Eu sunt din Bacău", a mai spus mama Mirela în direct la Acces Direct. 

Tatăl Mirelei spune că de fapt ea nu vrea băiatul. Părinţii tinerei mamei sunt de acord să îi dea fiul oricând. "Problema a fost altfel. Ea nu a ştiut că băiatul o să vină la noi. Băiatul e aici, ştie, i-a spus bunica lui. I-am spus că i-l dau, dar nu îl vrea. (...) Primul ei soţ s-a spânzurat pentru că i-a violat fiica, era acuzat de incest", a spus tatăl Mirelei, domnul Tărâţă.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro