VIDEO / Maria Ghiorghiu a luat legătura cu Ionuț Gologan, românul condamnat la moarte în Malaysia: ”L-am auzit pe el și zicea: `Vai...`”

Ionuț Gologan, românul care a fost condamnat la moarte în Malaysia / Sursa foto: arhivă

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea din România cea care a prevestit incendiul devastator de la Clubul Colectiv, a povestit că Ionuț Gologan ar fi luat legătura cu ea.

Românul care a fost condamnat la moarte în Malaysia, Ionuț Gologan, ar fi contactat-o pe Mari Ghiorghiu și i-ar fi transmis un mesaj. ”Copilul acesta merită să trăiască. Dimineața când m-am trezit am auzit un glas care a spus așa: Ionuț. Un glas mi-a spus Ionuț Gologan, iar apoi l-am auzit pe el și zicea: `Vai, acum este noapte... s-au apus stelele, dar eu voi dăinui`. Ionuț era îmbrăcat cu un pulover maro și cu blugi. (...) Un glas spunea că e stabilită o zi a morții și o zi a privegherii, iar atunci Ionuț stătea cu capul plecat, era gata să-și primească soarta.”, a declarat Maria Ghiorghiu pentru Antena Stars.

Mama lui Ionuț Gologan este disperată și nu știe ce să mai facă să-și aducă băiatul acasă. Prietenii românului care a fost condamnat la moarte în Malaysia îl așteaptă cu brațele deschise acasă, dar nimeni nu știe când va veni ziua aceea.

Maria Ghiorghiu este o clarvăzătoare din România. Ea a prevestit incendiul devastator de la Clubul Colectiv, dar şi pe cel de la clubul vedetelor, Bamboo.

Ionuţ Gologan a primit pedeapsa cea mai aspră. A fost prins pe 26 iunie 2012, iar în septembrie-octombrie 2013 a fost condamnat de către prima instanţă la moarte prin spânzurare. La data de 31 octombrie 2013, decizia instanţei a fost atacată cu apel de către avocatul malaezian angajat de statul român. Pe 16 februarie 2015, în urma judecării apelului, Curtea de Apel a menţinut sentinţa iniţială.

D.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro