VIDEO / Miracol! Un tânăr de 15 ani a fost salvat după ce a fost captiv 5 zile sub dărâmăturile din Nepal

Un adolescent în vârstă de 15 ani a fost găsit în viaţă, după ce a petrecut 5 zile sub dărâmăturile din capitala nepaleză Kathmandu. Echipa de salvare a rămas fără grai atunci când l-au descoperit pe băiat.  

Salvatorii din Nepal au reuşit să-l salveze pe "băiatul minune", aşa cum a fost, ulterior, descris şi l-au transportat de urgenţă la spital, informează Independent.

Adolescentul a fost găsit sub dărâmăturile unei case prăbuşite din Kathmandu, ca urmare a cutremurului devastator de 7,9 grade pe scara Richter, care a lovit regiunea. 

Întreaga operaţiune de salvarea a băiatului a fost comunicată live text pe reţeaua de socializare Twitter şi toată lume a fost ţinută în suspans. 

"Avem lumini, avem generatoare, avem bormaşini şi facem tot posibilul ca să îl scoatem în viaţă la suprafaţă", a fost unul din primele mesaje postate de coordonatorul american al unei echipe de salvare. 

Potrivit ultimului bilanţ făcut public, cutremurul de sâmbăta trecută, produs în Nepal,  a ucis aproximativ 5.500 de persoane. Alte câteva mii de persoane au fost rănite sau şi-au pierdut toate bunurile pe care le aveau şi aşteaptă ajutorul autorităţilor. 

A.M.

Foto: captura Youtube

Citeste si:

Răsturnare de situaţie! Alpinistul român Zsolt Torok se află în stare critică

Cutremurele se ţin lanţ! Un nou seism a avut loc în ţara noastră


facebook whatsapp twitter pinterest