VIDEO / Momentul amuzant în care un copil de nici doi ani o ia la fugă, după ce bunicul lui a ţipat

Un clip în care un băiat de nici doi ani are o reacţie extrem de amuzantă după ce este speriat de bunicul său a devenit viral pe internet.


ABC Breaking News | Latest News Videos Ce e drept, sperietura zdravănă este justificată, având în vedere că bunicul său nu prea a glumit când a ţipat. În imaginile filmate de o mătuşă a copilului se observă că acesta fuge înspre camera sa la fel de repede precum a venit în cea în care erau adulţii.

Imaginea care face cât 1000 de cuvinte! Cum se joacă Pepe cu Rosa Alexandra

Potrivit femeii, băiatul şi bunicul său obişnuiesc să se sperie destul de des, fiind jocul lor preferat. Înregistrarea a fost trimisă la o emisiune din America, iar apoi a ajuns şi pe internet, unde a fost văzută de aproape 800 de mii de oameni.

A.B.

Foto: Captură video

Citeşte şi:

Moment CUMPLIT pentru Alina Radi! Înainte de botezul copilului ei a trecut la un pas de moarte! Vezi IMAGINI cu accidentul din care a scăpat ca prin minune cu viață

VIDEO / Este condamnată la moarte! O fetiţă de şapte ani a fost părăsită de mama ei în spital, după ce a suferit o operaţie grea: "Imediat după transplant a bătut-o!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro