VIDEO / Noi imagini sfâşietoare din Colectiv! Ce au găsit procurorii în clubul morții

Noi imagini cutremurătoare din clubul bucureștean Colectiv au fost făcute publice. Fotografiile au fost făcute la doar câteva minute după incendiul de la sfârșitul anului trecut care a îndoliat România, potrivit antena3.ro.


Sunt imagini pe care procurorii de la Parchetul General le-au folosit la dosarul care i-a adus pe patronii Alin Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu în arest preventiv. După aproximativ două luni, aceştia au fost plasaţi în arest la domiciliu.

Cutremurător! Ce a apărut pe pagina facultăţii la care învăţa Radu Sienerth, a 64-a victimă din Colectiv

Anchetatorii au arătat că patronii Colectiv, deşi au dat o declaraţie pe proprie răspundere că vor respecta limita maximă de 80 de locuri pe scaune, au încălcat obligaţia, în seara zilei de 30 octombrie intrând, într-un spaţiu de 425 de metri pătraţi, aproximativ 400 de persoane.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în Capitală. În urma incendiului din Clubul Colectiv au murit 64 de persoane şi alte aproximativ 200 au fost rănite.

A.B.

Foto: Captură Antena 3

Citeşte şi:

Radu Sienerth este cea de-a 64-a victimă a incendiului din club Colectiv

VIDEO / VESTE NEAGRĂ. Încă un rănit în incendiul din Club Colectiv a murit. Bilanţul a ajuns la 64

Drama lui Andrei Găluț, departe de final! Ultimul supraviețuitor al trupei care a cântat în Colectiv are noi probleme


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro