Drama lui Andrei Găluț, departe de final! Ultimul supraviețuitor al trupei care a cântat în Colectiv are noi probleme

Andrei Găluţ, solistul şi singurul supravieţuitor al trupei "Goodbye to Gravity" din cumplitul incendiu care a avut loc la sfârşitul lunii octombrie a anului trecut în clubul Colectiv, pare să aibă, din nou, mici probleme. Iar dacă, de curând, se vorbea de externarea lui, se pare că aceasta se amână pe termen nedefinit.

Conform unor surse apropiate de familia cântărețului, externarea lui Andrei Găluț a fost amâncată. Motivul? Se pare că recuperarea medicală a artistului durează mai mult decât s-ar fi așteptat cu toții, iar Andrei a avut o perioadă mai proastă în ultima vreme, așa că medicii au decis, pentru siguranța pacientului, să amâne momentul în care va fi scos din spital și trimis acasă. 
Astfel, ne-a explicat sursa citată, medicii au decis că ar fi mai bine pentru cântăreț să își petreacă următoarea perioadă tot în spital pentru a se putea feri de infecțiile pe care le-ar putea face în cazul externării, chiar dacă, în urmă cu ceva vreme, se gândeau că izolarea ar fi suficientă. În plus, se pare că starea lui psihică nu este încă destul de bună pentru ca solistul ”Goodbye to Gravity” să se poate întoarce în societate fără niciun risc.
Ultimul bilanţ al incendiului din acea fatidică seară de vineri, 31 octombrie 2015, din Club Colectiv arată  63 de persoane decedate şi alte sute de persoane care au avut nevoie de tratament de urgență în spitalele din România sau din străinătate. Clubul Colectiv găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war". Mai mult, printre cei care au pierit în cumplitul accident se numără toți membrii trupei cu excepția lui Andrei și logodnica acestuia, Mădălina.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro