Din păcate se întâmplă! Credeau că e mai bine, dar s-au înșelat! Informații de ultimă ora despre solistul de la ”Goodbye to Gravity”

Andrei Găluț, singurul supraviețuitor al trupei ”Goodbye to Gravity”, formația care a concertat în clubul Colectiv în acea seară fatidică, pare să fie, în aceste momente, într-o stare extrem de instabilă, în ciuda operațiilor pe care le-a suportat și în ciuda faptului că medicii au reușit să îi salveze viața.

Chiar dacă, fizic, este într-o stare bună având în vedere rănile pe care le-a suferit în cumplitul incendiu de la Colectiv și reușita operațiilor făcute în spitalul din Olanda, Andrei Găluț este, psihic, distrus din cauza veștilor pe care le-a primit despre apropiații lui, amciii și colegii săi din trupă murind cu toții, iar logodnica lui stingându-se și ea din viață.
Mai exact, ne-au spus apropiați ai familiei solistului, Andrei stă, în această perioadă, cu orele și se uită, pierdut, la fotografiile cu frumoasa lui logodnică și cu membrii trupei și refuză orice fel de dialog. ”Nu spune niciun cuvânt, se uită doar la fotografii și refuză să se exteriorizeze”, ne-a spus sursa citată. Iar comportamentul tânărului, deși înțeles de cei apropiați, îi îngrijorează cumplit pe cei din jur, cu atât mai mult cu cât, spun medicii, starea lui psihică este esențială pentru recuperarea artistului.
Ultimul bilanţ al incendiului din acea fastidică seară de vineri din Club Colectiv arată  63 de persoane decedate şi alte sute de persoane care au avut nevoie de tratament de urgență în spitalele din România sau din străinătate. Clubul Colectiv găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war".
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro