AM AFLAT cea mai mare dorință a lui Andrei Găluț, singurul supraviețuitor al trupei ”Goodbye to Gravity”! Ce vrea să facă atunci când va putea ține, din nou, microfonul în mână

Andrei Găluț, singurul supraviețuitor al trupei ”Goodbye to Gravity”, formația care a concertat în clubul Colectiv în acea seară fatidică, pare să fie, în aceste momente, într-o stare mult mai bună decât cea de la începutul anului. Mai mult decât atât, se pare că artistul a decis să facă un gest incredibil în memoria formației din care a făcut parte.

Andrei Găluț pare să fie în aceste momente, chiar dacă e încă internat în spitalul din Olanda în care a suportat o serie de intervenții chirurgicale dificile, decis să facă un gest memorabil pentru toți cei care au murit în clubul Colectiv în acea seară fatidică de octombrie.
Astfel, conform unor apropiați de-ai familiei, singurul supraviețuitor al trupei ”Goodbye to Gravity” vrea din tot sufletul să mai urce o dată pe scenă. De fapt, pentru ultima oară. Pentru că, spus sursele citate, după ce va organiza și susține un concert-tribut, alături de alți prieteni de-ai lui din lumea muzicii, pentru toți cei care au murit în Clubul Colectiv, Andrei este decis să să semneze, ”oficial”  dispariția trupei în care a activat atât amar de ani.
Ultimul bilanţ al incendiului din acea fastidică seară de vineri din Club Colectiv arată  63 de persoane decedate şi alte sute de persoane care au avut nevoie de tratament de urgență în spitalele din România sau din străinătate. Clubul Colectiv găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war".
Mai mult, printre cei care au pierit în cumplitul accident se numără toți membrii trupei cu excepția lui Andrei și logodnica acestuia, Mădălina.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro