VIDEO / Părintele Calistrat, avertisment dur despre sfârşitul lumii: „Se uită Dumnezeu la noi şi spune: ăştia sunt tâmpiţi? De curvărie nu se lasă, dar îi interesează când vin Eu”

captura video

Un preot din Iaşi face furori pe reţelele de socializare cu predicile şi învăţăturile lui tranşante. Reprezentantul Bisericii susţine că Dumnezeu se întreabă dacă nu cumva oamenii sunt "tâmpiţi", din cauză că nu se pocăiesc şi nu se lasă de băut, de fumat şi de duşmănit.

Părintele Calistrat, din Iaşi, a ajuns urmărit pe Facebook de peste 80.000 de prieteni, care urmăresc cu interes postările reprezentantului Bisericii care este extrem de tranşant în învăţăturile pe care le lansează prin intermediul platformei online.

Luni, când toată lumea urmărea cu interes fenomenul astronomic extrem de rar, super luna şi eclipsa de lună evenimente care s-au petrecut în acelaşi timp şi care au putut fi urmărite ultima dată în urmă cu 33 de ani, părintele Calistrat vorbeşte despre cum aşteaptă creştinii sfârşitul lumii. Popa i-a criticat pe credincioşi, pe care-i consideră nechibzuiţi pentru că nu încetează să încalce cuvântul lui Dumnezeu.

„Ce face umanitatea de 2000 de ani? Aşteaptă Sfârşitul Lumii! Semne, minuni, secte neocreştine, creştine, unii pe deal..unii la 1000 de ani, unii la 2000 de ani, Calendarul Mayaşilor, Profeţiile lui Nostradamus, prostii de tot felul. Şi se uită Dumnezeu la noi şi spune: Oare ăştia sunt tâmpiţi? De pocăit nu se pocăiesc, de postit nu postesc, de curvărie nu se lasă, de băut nu se lasă, de fumat nu se lasă, de duşmănie nu se lasă, dar îi interesează când vin Eu! Ce-o fi în capul lor? Oare ăştia nu se gândesc să merg în iad? Şi îi lasă în prostia lor, caută OZN-uri, fac telescoape astronomice să vadă cerurile, galaxiile, caută extratereştri prin univers şi alte civilizaţii. Şi Dumnezeu râde de dânşii”,
îşi începe părintele predica şi continuă într-un filmuleţ urmărit de peste 1300 de credincioşi.

Citeşte şi:

Banul, ochiul Dracului! Piţurcă şi Chişu se bat pentru o sumă frumuşică

Şocant! Scandal sexual la Roma! Mai mulţi minori români au fost abuzaţi de popii de la Vatican chiar într-o biserică

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro