VIDEO Poliţia recidivează! Şeful Poliţiei Piatra Neamţ, filmat în timp ce bătea o fetiţă!

+3 click pentru
galerie

Cezar Filip (foto: Ziar Piatra Neamţ)

În plin scandal mediatic, din cauza agentului de la Secţia 10 care a ucis un parcagiu în "circă", Poliţia Română o comite din nou: şeful Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ a fost filmat în timp ce lovea cu sete o...fetiţă!
UPDATE 14:30    "În prezent există o anchetă. cei doi poliţişti (comisarul şef Cezar Filip şi subcomisarul Lucian Gabur - n.r.) sunt cercetaţi disciplinar. Dosarul a fost trimis spre cercetare la Parchet, urmând a se stabili dacă cei doi pot fi acuzaţi de abuz la serviciu şi loviri", a declarat pentru Spynews purtătorul de cuvânt IPJ Neamţ, Elena Bulgărea.

La câteva zile după ce un tânăr a fost omorât în bătaie în incinta Secţiei 10 Poliţie, se face dreptate în acelaşi stil, de data asta la secţia de Poliţie din Piatra Neamţ unde o tânără în vârstă de 14 ani a fost lovită cu bestialitate.

Din ce în ce mai des poliţiştii recurg la astfel de metode pentru "a face dreptate", iar metoda cea mai cunoscută a devenit cea a pumnului. În data de 8 martie, în incinta secţiei de poliţie Municipiului Piatra Neamţ avea loc una dintre cele mai cutremurătoare scene de violenţă. Însuşi şeful instituţiei, comisar-şef Cezar-Constantin Filip, a abuzat cu violenţă o minoră.

Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere ale instituţiei în timp ce bătea cu cruzime o fată de doar 14 ani. Ironia sorţii face ca această scenă a violenţă incredibilă să se petreacă nu numai în sediul unei poliţii municipale, care, teoretic, ar trebui să protejeze  cetăţenii de astfel de abuzuri, ci şi chiar în data de 8 Martie, Ziua Internaţională a Femeii, în care, de obicei, doamnele şi domnişoarele sunt tratate de poliţişti cu câte o floare.

De menţionat că audierea minorilor de către poliţişti se poate face, conform noului Cod Penal, doar în prezenţa părinţilor sau a celor care îi au în îngrijire. De asemenea, trebuie precizat că un şef de poliţie municipală nu are printre atribuţii prinderea şi audierea suspecţilor, ceea ce înseamnă că, o dată în plus, am putea de a face cu un abuz.

Citeşte şi:
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro