VIDEO / "Poliţistul pedofil", filmat la vănătoare de fetiţe. Imagini bombă cu Eugen Stan şi atacul din 2015

"Poliţistul pedofil", filmat la vânătoare de fetiţe © Captură

Nu trece nicio zi fără să nu iasă la suprafaţă detalii noi despre poliţistul pedofil. După ce o tânără a povestit că a fost victima sa în 2009, mai multe informaţii puteţi afla AICI, de această dată, imagini cu un puternic impact emoţional au fost făcute publice.

Totul s-a întâmplat în 2015, atunci când bărbatul a mai comis un atac în scara unu bloc. Trei fetiţe au fost agresate de Eugen Stan, iar tot momentul a fost surprins de camerele de supraveghere, potrivit imaginilor difuzate de "Acces Direct".

Una dintre fetiţe a fost sărutată, în timp ce prietena ei a fost ciupită de acesta. Tatăl uneia dintre fete a povestit firul întâmpării şocante.

"Copil a anunţat că cineva a intrat cu ele în lift şi la ieşire din lift a fost ciupită de obraz. Am mers la camere, după ce mi-a spus că pe una dintre fete a pupat-o. Am descărcat filmările şi s-a văzut tot pe filmări, cum le-a urmărit. Am văzut că au fost urmărite. Copilul venise acasă să schimbe rolele şi urma să iasă la joacă. Mi-a povestit că ele au plecat din casă, au intrat în lift la etajul 6, bănuiesc că el era la 7, pentru că la parter a ieşit cu ele din lift. Ele au urcat singure, iar el se vede cum se uită la lift să vadă etajul la care urcă fetele. În imagini se poate vedea că a ieşit din acelaşi lift cu ele. Am întrebat-o pe fetiţă, dar fetiţele erau speriate. Am fost la Poliţie, am făcut reclamaţie, s-au făcut cercetări şi până în momentul de faţă nu avem niciun răspus", a spus tatăl uneia dintre fetiţe.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro