VIDEO / Protagonistul viralului "Bă, Cristi!" loveşte din nou! Cum a fost filmat bărbatul devenit celebru în întreaga ţară!

Protagonistul filmului "Bă, Cristi!", devenit viral în spaţiul virtual, revine în forţă, cu un video care va face ravagii pe Internet!
Gheorghe Chitigiu (foto sus), protagonistul filmului "Bă, Cristi", a fost surprins în nişte ipostaze de-a dreptul incredibile. Dacă în filmul care l-a făcut celebru ţăranul era ţintuit de frică şi de aburii alcoolului şi nu schiţa niciun gest când îl trăgea câinele de cizme, în noul "blockbuster" Gheorghe este într-o stare soră cu... coma alcoolică. Filmul a fost realizat chiar în birtul celebrului Cristi, pe care Gheorghe îl striga de zor când era muşcat de câine, iar comentariile sunt de prisos.
De altfel, sătenii au povestit, pentru SPYNEWS, că bărbatul care provine dintr-o familie modestă şi pe care celebrul Cristi îl chema des la el, ca argat în curte, umbla mai tot timpul turmentat. "În ziua în care a fost filmat, Chitigiu era pilit. Ca în fiecare zi, de altfel... cred că era prea beat ca să fugă de câinele care trăgea de cizmele lui", a declarat un localnic din Broşteni, pentru SPYNEWS.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro