VIDEO / Scandal halucinant la înmormântarea fiicei lui Tudor Arghezi! Război crunt pe avere între nepoată şi omul de încredere!

Sursa Foto Antena 1

S-a bucurat de o viaţa lungă în pace, renume şi discreţie, însă înmormantarea sa a fost umbrită de scene haluciante.


Mitzura Arghezi a fost îngropată joi lângă tatăl său, Tudor Arghezi, dar ultimul drum a fost presărat de scandal. Un scandal pe moştenirea lăsată de Tudor Arghezi disputată între Doina - nepoata scriitorului şi Radu Traian, omul de încredere al singurei fete a poetului.

Cine a fost Mitzura Arghezi?

Mitzura Arghezi, fiica scriitorului Tudor Arghezi, a murit în această dimineață, la venerabila vârstă de 90 de ani. După ce în urmă cu o lună a intrat din nou în atenția publică după ce a fost dată dispărută de către o rudă, Mitzura Arghezi a fost găsită într-un azil de bătrâni din sectorul 1 din capitală.

Mitzura Arghezi s-a născut pe 10 decembrie 1924 şi a fost fiica poetului Tudor Arghezi, care i-a dedicat multe poezii. A fost aleasă de două ori în funcţia de deputat român, în legislaturile 1996-2000 şi 2000-2004, pe listele partidului PRM.  De altfel, la auzul dispariției din luna septembie,  Corneliu Vadim Tudor, fostul președinte al partidului PRM a ajutat la căutarea ei.

T.S

Citeşte şi:
Bărbatul care i-a fost aproape Mitzurei Arghezi 25 de ani a făcut public testamentul acesteia! Ce este scris în el?

Fiica lui Tudor Arghezi a murit!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro