VIDEO / Şi-a măcelărit fiicele şi soţia, apoi le-a lăsat să ardă! Dezvăluiri înfiorătoare despre bărbatul care şi-a privit familia arzând

Este gestul şocant al unui tată. Pentru fetele care şi-au găsit sfârşitul în foc, bărbatul acesta le era părinte, cel puţin în acte. Nimeni nu a făcut nimic ca să împiedice această tragedie, deşi toţi ştiau de problemele lui şi de comportamentul lui violent.

Astăzi au apărut noi dovezi în cazul bărbatului care şi-a omorât cele două fiice de 12 şi 15 ani, alături de soţia sa şi mama copiilor săi. În emisiunea de astăzi "Acces Direct", au intrat în transmisie directă primarul comunei Leu, Iulian Cristescu, şi fratele şi cumnata inculpatului. Domnul Marian Topor este fratele celui care a făcut această triplă crimă şi doamna Floarea Topor, cumnata acestuia.

După ce a petrecut două săptămâni într-un spital de psihiatrie, autorităţile comunei în care locuia nu i-au acordat atenţia care trebuie acordată unui bolnav psihic.
"Din câte ştiu eu am fost cu el şi am primit telefon în urmă cu trei patru ani să vin la spital. Medicul mi-a spus că are ciroză şi că dacă mai bea, moare. Nu mi-a spus că are boală psihică. A fost luat cu forţa din cauza scandalurilor pe care le făcea. Ce ştiu eu din vizitele pe care le făceam eu, deşi rare, când nu bea, era cel mai cuminte. Dacă depăşea două pahare de vin, deja devenea de nerecunoscut. El avea şi probleme în care avea impresia că vin rachete, vin monştrii peste el. Delira. Trecea periodic şi lua tratament pentru dezalcoolizare. După ce lua tratamentul, la două-trei ore începea să bea", a povestit fratele criminalului.


Primarul comunei în care trăieşte îi ia apărarea tatălui ucigaş. Acesta e de părere că viciul alcoolului nu îl face periculos pe bărbat, deşi tragedia care s-a întâmplat a demonstrat contrariul.


"Dacă a fost internat într-un spital de psihiatrie, de acolo trebuia să pornească actul lui la autorităţi şi ulterior să fie monitorizat. Nu avem un astfel de document care să-i ateste vreo boală psihică. Toată lumea ştie că vinerea trecută a spart lemne şi a fost chiar exemplu într-o grădiniţă. Crizele lui erau izolate, undeva în interiorul familiei şi erau foarte slăbuţe în comparaţie cu alţii care circulă liberi pe străzi", a declarat Iulian Cristescu, primarul comunei Leu.

Emisiunea "Acces Direct" poate fi urmărită de luni până vineri începând cu ora 17:00.

Sursă foto: captură Antena 1

A.C.

Citeşte şi:

Şi-a ucis nevasta şi cele două fiice, apoi le-a dat foc! Un nebun lăsat în libertate a comis un adevărat măcel!

Are 11 ani şi a împuşcat cu sânge rece o fetiţă de 8 ani! Motivul e halucinant!

Mărturia incredibilă a agresorului Ralucăi Macovei, suspectat de uciderea unui copil! "Îl cunoşteam de trei zile..."
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro