Mărturia incredibilă a agresorului Ralucăi Macovei, suspectat de uciderea unui copil! "Îl cunoşteam de trei zile..."

A reuşit să şocheze cu crima pe care a comis-o în urmă cu câţiva ani, a atacat-o pe Raluca Macovei în propria casă, iar acum este acuzat că ar fi ucis un copil. În timp ce Poliţia Română îl caută, Vasile Miron, principalul suspect în crima de la Iaşi, s-a spovedit presei.

 Poliţia Română se chinuie să dea de urma lui Vasile Miron, după ce ar fi fost autorul unei crime oribile. Bărbatul este suspectat că ar fi omorât un copil de 10 ani din Iaşi, Alexandru Agape (foto jos), l-ar fi învelit într-un sac de iută prins cu sârmă ghimpată, şi apoi înfăşurat într-o pătură legată cu o panglică neagră. Presupusul criminal a stat de vorbă cu reporterii de la ActiveNews, cărora le-a povestit ceea ce s-a întâmplat în ziua crimei din Iaşi.

"Eu nu pot să îmi dau seama cum timp de patru luni de zile toată lumea n-a spus nimic şi, după patru luni toţi mă caută pe mine. Eu am văzut copilul acela trei zile. Deci trei zile l-am văzut. Când am ajuns la rudele mele din Iaşi am văzut că era slugă la o mătuşa de a mea. Nu ştiu ce făcea pe acolo. Mătuşa mea îl punea la măturat, avea grijă de el. Singura dată când am fost eu cu copilul a fost la cumpărături pentru hramul bisericii, pentru ce trebuia să facem noi acolo, la cimitir. El venea de la şcoală şi atunci m-am întâlnit cu el. Şi am plecat cu el acasă, la mătuşa mea. Deci, e singura dată când eu am fost cu el împreună. Dacă îmi aduc bine aminte el nu era singur. Era cu un coleg de şcoală", a povestit Vasile Miron.

"Eu nu fug"

Întrebat dacă îi este frică de faptul că va fi încarcerat din nou, Vasile Miron şochează. "Eu nu fug de autorităţi. Muncesc aici în Germania şi stau liniştit. Mie nu mi-e frică de nimic, chiar nu mi-e frică. Nu vreau să fiu al doilea caz Ţundrea. Dacă o fi să mă găsească mai ales că sunt dat în urmărire internaţională, aia e. Eu trebuia să plec din luna martie, am lucrat pe un șantier din România, ca să-mi fac bani de drum și alea, și asta a fost ghinionul meu, nu pot să-mi dau seama, că puteam să plec dinainte...Dacă vor găsi ADN-ul meu pe pătura copilului, mă voi preda singur... ", a  adăugat Vasile Miron, potrivit ActiveNews.

Ascultaţi aici întregul interviu cu agresorul Ralucăi Macovei, cel care este acuzat că ar fi ucis un copil de 10 ani:

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro