VIDEO / SINGUR pe lume! Are un IQ de 135, iar mama lui, bolnavă de cancer, caută cu disperare o familie pentru el

Mama unui copil de nici 14 ani este pe moarte. A aflat acum mai puţin de un an că are cancer şi este în fază terminală, iar Daniel, fiul său, nu are niciun loc pe lume. Tatăl său este primul care i-a întors spatele.

Angela, o femeie bolnavă de cancer în faza terminală,a făcut un apel la mila şi bună voinţa oamenilor care privesc emisiunea Acces Direct.


"Mi-aş dori o familie care să-l vrea pe Daniel. Durerea cea mai mare este legată de asta. Ceea ce mă distruge mai mult decât boala în sine, este supărarea a ce se va întâmpla cu copilul meu. Era un copil extrem de vesel şi de fericit. Nu mai zâmbeşte. Acum plânge. Nu mai înţelege nimic la şcoală, vomită. ", a povestit mama sa.

Lui Daniel i-a fost descoperit un IQ pe care aproape 3% din oamenii planetei îl au: 135. După doi ani de grădiniţă particulară în limba germană intensiv, copilul şi-a parcurs şase ani de studiu în străinătate: Germania şi Spania. Totuşi, acesta nu cunoaşte limba română, deşi a fost înscris la liceu în România. 

"După studiile din Germania, a urmat studiile în Spania. Predarea era în engleză şi în spaniolă. Nu cunoştea niciun cuvânt în spaniolă şi nici în engleză. Profesoara mi-a spus că el a venit dimineaţă fără să ştie niciun cuvânt în engleză şi seara a plecat vorbind engleză", a declarat mama Angela.

Tatăl copilului nici nu vrea să audă de el. Atunci când mama bolnavă i-a cerut ajutorul lui Daniel, tatăl nu a fost mişcat de durerea femeii.

"Toată viaţa mea mi-am dedicat-o creşterii acestui copil şi educaţiei lui. Tatăl lui s-a implicat 0%. Copilul nici nu-l cunoaşte. Mi-a spus că dacă cineva l-ar forţa să meargă la tatăl lui, ar face greva foamei, ar fugi. <<Fă în aşa fel încât data aceasta să fie ultima în care mă mai deranjezi. Singurul sprijin pe care-l vei primi din partea mea este în legătură cu adopţia. Singura şi ultima mea opţiune vizând copilul, este orfelinatul. Nici legea şi nici tu nu mă puteţi obliga să fiu tată cu de-a sila>>, asta mi-a spus. Nu cred că în orfelinat se va descurca şi cred că va atinge metode extreme", a mărturisit femeia.

În emisiune, a intrat în direct o telespectatoare care îşi doreşte foarte tare să-l adopte pe copil.

Emisiunea "Acces Direct" poate fi urmărită de luni până vineri începând cu orele 17 pe Antena 1.
Sursă foto: captură Antena 1

A.C:

Citeşte şi:

VIDEO / Un bebeluş abandonat de mamă a primit o a doua şansă la viaţă! Îngerul păzitor care l-a salvat

Bunicuţa amendată de poliţie vorbeşte! Drama ei nu i-a impresionat pe oamenii legii: "Mi-a murit băiatul de 38 de ani"

Dovada că viaţa bate filmul! A căutat-o zeci de ani pe mama care l-a părăsit: "Trebuia să mănânc din gunoaie!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro