VIDEO / Un bebeluş abandonat de mamă a primit o a doua şansă la viaţă! Îngerul păzitor care l-a salvat

Abandonat de mamă, bebeluşul a avut însă un înger păzitor şi la două ore după ce a fost părăsit de propria mamă a fost găsit.

O femeie de 22 de ani şi-a abandonat copilul nou născut lângă gara din localitatea timişeană Făget. Bebeluşul a avut însă un înger păzitor şi la două ore după ce a fost părăsit de propria mamă a fost găsit de un bărbat din localitate. Femeia spune că şi-a lăsat copilul pentru că nu are bani ca să îl crească. Acum ea este cercetată pentru abandon de familie.

Anca are 22 de ani şi este de loc din Breazova, judeţul Timiş. Ea este acum internată la spitalul orăşenesc Făget după ce a născut un băieţel pe care l-a abandonat într-un şant de lângă gara din oraş. Copilul a avut noroc şi a fost găsit după două ore de un localnic care a sunat la 112. în zona respectivă se află mulţi câini maidanezi care i-ar fi putut pune viaţa în pericol.


Bebeluşul a primit primele îngrijiri la spitalul din Făget. Reuşise să supravieţuiască frigului de afară. Poliţiştii au găsit-o rapid pe cea care l-a abandonat. Ea declarase că a născut acasă şi copilul ar fi fost mort. Şi ea a ajuns la spital. Anca mai are un copil de 4 ani acasă şi nu ar fi putut să îi întreţină pe amândoi.

Micuţul este acum sub supravegherea medicilor la o clinică din Timişoara. Cei de la protecţia copilului Timiş au început o anchetă, poliţiştii o cercetează pe femeie în libertate pentru abandon de familie.

Citeşte şi

Caz social - "Acces direct" / Rob şi Tommy, întâlnire emoţionantă cu tatăl lor! Cum arată cel care i-a abandonat de mici

CAZ SOCIAL - "ACCES DIRECT" / Mesajul emoţionant pe care l-a transmis Emilia părinţilor biologici înainte de a pleca din ţară


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro