VIDEO / Soţia lui a murit în sala de naşteri, iar el îşi creşte cei patru îngeraşi singur! După ce s-a confruntat cu frica, durerea şi tristeţea, bărbatul lovit prea dur de destin a primit o veste care i-a schimbat întreaga viaţă

Soţia lui a murit în sala de naşteri, iar el îşi creşte singur cei patru îngeraşi. De la agonie la extaz, aşa se poate spune că au fost ultimele săptămâni ale lui Carlos Morales.

La scurt timp după ce povestea lui a devenit virală, mai mulţi oameni cu suflet mare s-au mobilizat şi au strâns 300.000 de mii de dolari pe care i-au oferit bărbatului în scopul îngrijirii copilaşilor. "Faptul că atâţia oameni mi-au dat din puţinul lor mă face să zâmbesc. Fiecare bănuţ primit de la ei o să mă ajute să le ofer copiilor mei o viaţă bună. Ea ar fi trebuit să fie lângă noi. Copiii sunt pentru mine o binecuvântare. O să fac tot ce-mi stă în putinţă pentru ei. Trebuie să mă descurc", a declarat Carlos pentru revista People.

Cei patru copii ai lui Carlos Morales şi a defunctei sale soţii, Erica, s-au născut prematur şi încă se află sub supravegherea medicilor.

Sursă foto Youtube

Citeşte şi

VIDEO / Trei îngeri vânduţi pe bani grei? Incredibil! Părinţii îşi vor tripletele pe care le-au abandonat

VIDEO / Nu are ochi, nas şi nici gură! Povestea sfâşietoare a unui bărbat care a rămas fără faţă din cauza unei boli misterioase

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro