VIDEO / Ţipete şi URLETE într-un autobuz din România! Un tânăr a fost la un pas să-şi rupă piciorul, după ce a fost prins de controlori

Astăzi, un tânăr a trăit momente de panică după ce a fost prins de controlori într-un autobuz din capitală. Incidentul s-ar fi întâmplat în cursul zilei de azi, pe linia 105.


Un filmuleţ a fost făcut public pe o reţea de socializare după ce, aflat într-un mijloc de transport public, un pasager a filmat scena la care a fost nevoit să asiste. În cadru au fost surprinşi trei indivizi ce din context par a fi controlori. Cei trei trag fără niciun impediment de un tânăr deoarece refuză să le prezinte actele, explicând că nu le are la el.

Băiatul este ţinut strâns de braţe de doi dintre controlori pentru a nu-l lăsa să coboare. Uşile rămân deschise şi nimeni nu sare în ajutorul băiatului. La un moment dat, cel de-al treilea chiar îl trage de pantaloni.

După câteva momente, o femeie începe să ţipe la cei trei bărbaţi, moment după care piciorul băiatului este prins între uşi. Băiatul ţipă că-l doare piciorul, în timp ce unul dintre controlori îi face observaţie că i-ar fi rupt ceasul colegului său.

La sfârşitul filmuleţului, băiatul coboară din autobuz iar controlorii îl urmează.

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Ce le-a pregătit o gaşcă de motociclişti acestor indivizi acuzaţi de furturi din buzunare!

Atenţie călători! RATB a făcut un ANUNŢ IMPORTANT! Ce se va întâmpla cu abonamentele de transport?

CAROSABILUL S-A SURPAT ÎN CAPITALĂ! Pe unde să nu circuli astăzi


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro