VIDEO: TRAGEDIE AVIATICĂ! Un avion cu 298 de oameni la bord S-A PRĂBUŞIT după ce a fost ATACAT de separatişti

Un avion de pasageri malaysian cu 283 de pasageri şi un echipaj de 15 membri la bord, care zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur, s-a prăbuşit la frontiera dintre Ucraina şi Rusia. Surse din Ministerul de Interne ucrainean susţin că avionul s-a prăbuşit după ce a fost atacat de separatişti cu o rachetă sol-aer.

UPDATE Primele imagini de la locul prăbuşirii avionului au şocat o lume întreagă. În poze se pot observa cadavre şi rămăşiţe umane, răspândite printre resturile arse ale aeronavei.

UPDATE La bordul avionului malaysian decolat de pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam şi prăbuşit în estul Ucrainei se aflau mulţi cetăţeni olandezi, anunţă ministrul olandez al Justiţiei.

UPDATE  Miliţiile separatiste şi pompierii sosiţi la locul prăbuşirii avionului de pasageri, în estul Ucrainei, au recuperat cutiile negre ale aeronavei, afirmă surse citate de Mediafax. Autorităţile ucrainene nu au acces în zona dezastrului aviatic, regiunea fiind sub controlul separatiştilor proruşi.

UPDATE Prăbuşirea avionului malaysian este "un act terorist", afirmă preşedintele Petro Poroşenko, referindu-se la presupusa implicare a insurgenţilor proruşi în acest incident. "Nu este vorba de un simplu incident, nici de o catastrofă, este un act terorist", a declarat Poroşenko, potrivit purtătorului său de cuvânt, Sviatoslav Tsegolko. Anterior, Petro Poroşenko a declarat că nu exclude posibilitatea ca avionul de pasageri prăbuşit în estul Ucrainei să fi fost doborât cu o rachetă.

Momentul prăbuşirii avionului a fost surprins de o cameră video şi imaginile au fost publicate imediat pe YouTube.

Potrivit unor surse citate de Interfax şi SkyNews, avionul ar fi fost doborât de rebeli cu rachete, la o altitudine de 10 km. Un lansator similar de rachete a fost observat de către jurnalişti azi-dimineaţă, în oraşul Snizhne, din estul Ucrainei, potrivit Boston Globe.

Toate persoanele din avion şi-au pierdut viaţa în urma impactului, potrivit Russia Today. Avionul a căzut în regiunea Doneţk. A fost văzut pierzând rapid altitudine şi apoi a fost găsit arzând la sol. Zona în care s-a prăbuşit este controlată de separatişti pro-ruşi care luptă împotriva armatei ucrainene.

În urmă cu tâteva luni, un alt avion Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines a deviat de la traiectorie şi s-a prăbuşit, cel mai probabil, în sudul Oceanului Indian. Cauzele prăbuşirii nu se cunosc nici până acum.

Foto: Twitter, RussiaToday


A.C.C.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro