VIDEO / Transformare radicală! Cum arată o femeie cu arsuri pe 60% din suprafaţa pielii, după ce este machiată de un make-up artist

Bethan Hughes este o femeie de 31 de ani care a suferit arsuri pe 60% din suprafața feței și corpului. Femeia a avut un accident rutier în urmă cu 5 ani. Chiar dacă şi-a făcut mai multe intervenţii estetice, cicatricile nu au dispărut.
 
Bethan Hughes a descoperit ce miracole poate face un machiaj profesionist, în doar câteva minute, iar de atunci viaţa ei a devenit mai bună. Chipul ei se transformă complet, după ce aplică fond de ten, pudră și farduri.
 
Filmuleţul reprezintă dovada clară că machiajul făcut de un make-up artist o schimbă în totalitate. Se pare că doctorii i-au acordat șansa de supraviețuire de numai 20%, după ce a făcut accidentul, dar femeia şi-a dorit mult să trăiască, aşa că a stat ultimii cinci ani în spital și a luptat pentru viaţa ei.

A.B.

Foto: Captură video

Citeşte şi:

Povestea sfâşietoare a unui tânăr de 22 de ani! I-a pus pe deget iubitei sale moarte inelul de logodnă şi a postat imaginea pe Facebook

O profesoară a fost arestată după ce a fost dată în primire de soţul ei. Ce a făcut cu un elev este de neimaginat


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro