VIDEO / Triplă crimă în Vrancea? Două fetiţe şi mama lor, găsite moarte în pădurea pe care o cunoşteau ca în palmă. Prima suspiciune este CRIMA!

Sursa Foto Antena 1

Descoperire macabră într-o pădure din Vrancea. Două fetiţe au fost găsite fără viaţă, îmbrăţişate şi desculţe, iar la o distanţă destul de mare de ele zăcea şi trupul mamei. Sora femeii, care le însoţea pe cele 3, este în continuare dispărută.

După primele cercetări, autorităţile au tras concluzia că ar fi vorba de o crimă oribilă. Cele patru femei au plecat de acasă pe o ploie crâncenă, prin pădure, de frica concubinului mamei. Ultimul martor care le-a văzut în viaţa pe cele patru femei este mama fetei mai mari.

"Au plecat spre Poiana Cristi să se ducă să culeagă o vie. Erau împreună cu prietenul mamei fetelor. Au plecat toţi cinci, el s-a oprit la mama lui, iar femeile au plecat mai departe. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu au ajuns acasă a doua zi", a spus bărbatul.

Se pare că primul care a sesizat autorităţile a fost un bărbat care nu era în nici un fel vreo rudă apropiată a femeilor.

T.S

Citeşte şi:
Caz şocant în Vrancea! Două fete împreună cu mama lor, găsite moarte într-o pădure!

VIDEO / Ritual barbar! Îşi presează pietre încinse pe sâni! Motivul e de-a dreptul halucinant


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro