Video tulburător. Mesajul fetei care şi-a pierdut părinţii şi fraţii în Dunăre: "I-am visat azi noapte. Mama plângea la uşă şi striga fiecare copilaş"

+3 click pentru
galerie

Curg lacrimi amare în casa familiei care a pierit după ce a căzut cu maşina în Dunăre, zilele trecute.  Maria, fata cea mare a părinților care au murit în apele reci ale fluviului, alături de doi dintre copiiii lor - de 22 şi 3 ani -,  este sfâşiată de durere.(Vezi aici imagini de la locul tragediei)

Maria a fost cea care a identificat cadavrul mamei sale care a fost găsit în dreptul localităţii Sviniţa, pe malul sârbesc al Dunării, la 60 de kilometri de Coronini, locul unde s-a produs tragedia. Femeia despre care Maria spune că "era ca luna şi soarele de pe cer, era o femeie minunată" i-a apărut în vis, iar Maria spune că a rămas marcată de momentul în care mama ei o striga. 

Citeşte şi: Ipoteză șocantă în cazul accidentului de pe Dunăre! Ce s-a aflat după ce a fost găsit cadavrul mamei

"Eu, înainte ca ei să păţească ce au păţit, să se întâmple accidentul, 5-6 luni de zile nu i-am văzut. Tot mi-am dorit să mă duc la ei să îi văd în viaţă şi nu am reuşit, din cauza problemelor, copiilor. Am copilaşi mici. De multe ori, nu am timp nici pentru mine. (...) I-am visat azi noapte. Mama mea plângea la uşă la mine şi striga fiecare copilaş în parte. L-am văzut şi pe tata, avea o privire blândă... Au venit la noi! Nu am mai avut astfel de vise. Mă strigau. Recunosc, mi s-a făcut frică!", a mărturisit Maria, conform observator.tv.

"Nu se gândea deloc la doi, se gândea doar la noi", adaugă fata plângând.

Citeşte şi: DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE în cazul tragediei de pe Dunăre. Ce s-a întâmplat în maşină, imediat după impact

Accidentul de la Coronini a avut loc sâmbătă, iar autoturismul căzut în Dunăre a fost descoperit şi scos din apă, duminică după-amiază. În el nu au fost găsite cele patru persoane, despre care soferul, care a reuşit să se salveze, susţine că ar fi fost în maşină. Familia aflată în maşină - părinţii şi doi copii ai acestora - se numeşte Jurj, iar bărbatul era un muzician cunoscut în zona în care locuia. Miercuri a fost găsit cadavrul mamei în dreptul localităţii Sviniţa, pe malul sârbesc al Dunării, la 60 de kilometri de Coronini, locul unde s-a produs tragedia.

a fost găsit în dreptul localităţii Sviniţa, pe malul sârbesc al Dunării, la 60 de kilometri de Coronini, locul unde s-a produs tragedia.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro