VREA SĂ PĂRĂSEASCĂ MPFM. Loredana, de la "Mireasă pentru fiul meu", ameninţă: "Eu plec!"

Tudor, concurent în noul sezon "Mireasă pentru fiul meu", este prins între două femei: Adriana, pe care nu o poate uita, şi Loredana, care nu ştie cât timp mai e nevoie să-şi ascundă sentimentele. Anunţul făcut de Loredana în emisiune i-a uimit pe toţi telespectatorii.


Deşi el nu respectă regula pe care o impune, Tudor are pretenţia ca el să fie prima alegere a unei fete. Acesta a fost în trecut îndrăgostit de Adriana, prima fată intrată în casă, pe care nu o poate uita. Loredana, totuşi, i-a făcut ochi dulci şi i-a dat de înţeles că-l place.
"Consider că dacă o fată mă place, voi fi primul la care se va duce fata respectivă", a declarat Tudor.

După ce i-a spus Mihai vorbe dulci, Tudor nu poate accepta să i se adreseze aceleaşi cuvinte din partea Loredanei, aşa că aceasta face anunţul, in ediţia de astăzi a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu":
"Doamna Mirela, eu dacă nu am cu Tudor ceva în această casă, eu plec!".

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto: captură

A.C.

Citeşte şi:

Declaraţia de dragoste pe care i-a făcut-o Marian de la "Mireasă pentru fiul meu" Cristianei, de ziua ei: "La mulţi ani, soţia mea frumoasă!"

Ce mândreţe de băiat! Fiul lui Dragoş de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a făcut mare! Este copia fidelă a fostului concurent

Împăcare la "Mireasă pentru fiul meu"! După plecarea Cassandrei, doi concurenţi surprind


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro