Ce mândreţe de băiat! Fiul lui Dragoş de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a făcut mare! Este copia fidelă a fostului concurent

Au trecut câteva luni de când au devenit părinţi, iar Alexandra şi Dragoş, fost concurenţi ai emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" au o mândreţe de băiat.

Cei doi concurenţi sunt nişte părinţi fericiţi şi îşi dedică extrem de mult timp micuţului lor în vârstă de aproape un anişor. Fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" are şi de ce să fie mândru, căci aşa cum observăm băieţelul pare bucăţică ruptă din Dragoş.

Şi-a anunţat sarcina la "Mireasă pentru fiul meu"

În septembrie, anul trecut, Dragoş şi Alexandra au făcut publică sarcina, în direct, la "Mireasă pentru fiul meu", acolo unde povestea lor de amor a început.

"Am venit cu o veste bună. O să fiu tătic şi soţia mea viitoare mămică. Suntem fericiţi, o să avem un băieţel şi suntem cei mai fericiţi viitori părinţi", declara Dragoş în interviul acordat echipei "Mireasă pentru fiul meu".

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Împăcare la "Mireasă pentru fiul meu"! După plecarea Cassandrei, doi concurenţi surprind

Vezi ce gest uluitor a făcut Radu de la „Mireasă pentru fiul meu” din dragoste pentru iubita lui! Orice femeie și-ar dori așa ceva din partea jumătății ei

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro