Vrei să slăbeşti şi să mănânci sănătos în acelaşi timp? Cinci elemente comune care te ajută să arzi grăsimile mai uşor!
Publicat pe 06.09.2015 la 17:35 Actualizat pe 07.09.2015 la 09:34
Frida Harju, o nutriţionistă celebră, a dezvăluit secretele unor ingrediente pe care le găseşti la tine în bucătărie, care te ajută să arzi grăsimile din corp.
Frida Harju, o nutriţionistă celebră, a dezvăluit secretele unor ingrediente pe care le găseşti la tine în bucătărie, care te ajută să arzi grăsimile din corp.
Contrar a ceea ce se crede de obicei, mâncatul poate ajuta la slăbit, însă trebuie făcute alegeri alimentare bune.
O serie de alimente contribuie la arderea mai rapidă a grăsimilor. "'Cu cât mâncați mai multe alimente nutritive, cu atât veți slăbi mai mult. Și nu vă va fi niciodată foame", este de părere Frida Harju.
Nutriționista recomandă, de exemplu, pește gras, ca tonul sau somonul, care convin de minune metabolismului. Grapefruitul, scorțișoara și roșiile împiedică, de exemplu, corpul să stocheze grăsimile.
Specialista recomandă consumul de hrană condimentată pentru scăderea poftei de mâncare și o banană după masă.
Banana ajută la metabolizarea grăsimilor și favorizează digestia. Printre alte alimente recomandate se numără lintea, nucile, quinoa, fructul de avocado și broccoli, încheie 7sur7.be.
T.S