Vremea în weekend. Nu uitați umbrelele acasă

Zăpadă / foto: Hepta

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru trei zile. vremea rămâne închisă şi vor fi în continuare ploi.

Temperaturile  maxime pot atinge, în unele locuri, 12 grade.

Astăzi, cerul va fi temporar noros şi izolat se vor semnala precipitaţii sub formă de ninsoare, ziua, în regiunile din jumătatea nordică a ţării, iar noaptea mixte în vest şi în nord-vest.

Vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe Litoral, precum şi la munte, unde trecător va spulbera zăpada.

Temperaturile maxime se vor încadra între -2 în nord, nord-vest și centru şi 8 grade în extremitatea de sud-vest. În Capitală, vor fi cel mult cinci grade Celsius, mai cald decât în mod normal.

Mâine, nebulozitatea se va accentua treptat în vestul, nordul şi centrul ţării, iar aria precipitaţiilor se va extinde. Vor fi mai ales ploi, iar la munte, în special la altitudini, va ninge. În restul teritoriului, cerul va fi variabil şi doar izolat se vor semnala ploi slabe sau fulguieli. Izolat vor mai fi condiţii de polei.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane şi în Câmpia de Vest. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 grad în Moldova şi 11 grade în sudul Banatului. În sud şi sud-est, dar și în București, unde vor fi la 4 grade, dimineaţa, se va semnala ceaţă.

Duminică, vremea va fi predominant închisă. În vestul, centrul şi nordul ţării şi izolat în rest vor fi mai ales ploi, iar la munte se vor semnala precipitaţii mixte. Se menţin condiţile de producere a poleiului.

Temperatura aerului va avea valori mai mari decât de cele normale specifice perioadei; maximele se vor încadra între 0 grade în Moldova şi 12 grade în dealurile Banatului. Ceața va fi de asemenea prezentă. În Capitală, trecător va fi burniță. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade.

În primele zile ale săptămanii viitoare, valorile termice se vor menţine uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade.

V.M

Citește și:

Se întoarce GERUL! A fost emis cod galben de VISCOL


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro