Ziua cea mare pentru Romaniţa! Ce i-a pregătit creatoarea de modă fostei iubite a pilotului Adrian Iovan

În urmă cu câteva luni, Albert, fiul de opt ani al lui Adrian Iovan, reprezentat de mama sa, a dat-o în judecată pe Mihaela Steriu. 
Creatoarea de modă şi ultima iubită a pilotului s-ar putea întâlni, în această dimineaţă,  în faţa judecătorilor, în condiţiile în care instanţa trebuie analizeze probele depuse la dosar. Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, Mihaela Steriu a fost dată în judecată pentru că i-ar fi interzis lui Albert, fiul de opt ani al lui Adrian Iovan, şi mamei acestuia să pătrundă în casa în care a locuit pilotul. 
Nu este primul proces dintre creatoarea de modă şi fosta iubită a pilotului. Judecătorii din Ilfov au respins, în primăvară, o altă cerere prin care Romaniţa Iovan solicita emiterea unei ordonanţe de urgenţă ce i-ar fi permis fiului ei minor, Albert, să între în vila tatălui său.  "Am cerut să i se permită să aibă acces la jucării, cărţi, hăinuţe... bunuri. Sunt foarte multe bunuri mobile rămase de la tatăl său de care el este legat şi întreabă aproape în fiecare zi despre acestea", preciza avocatul Romaniţei, la scurt timp după introducerea acţiunii. 
S-a prăbuşit în Munţii Apuseni
Pilotul Adrian Iovan a murit în urma accidentul aviatic din Munţii Apuseni, la 20 ianuarie 2014. Avionul de tip Britten-Norman BN-2A-27  Islander, la manşa căruia se afla Iovan, a executat o aterizare forţată în Munții Apuseni, la o altitudine de circa 1400 m, lângă localitatea Petreasa, la limita dintre judeţele Cluj și Alba. Avionul transporta o echipă de cinci cadre medicale de la Bucureşti la Oradea. În accident au murit pilotul şi studenta la medicină Aurelia Ion. Copilotul şi patru medici au fost răniţi.
Citeşte şi


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro