Cazul Caracal. Ce au găsit anchetatorii în telefonul lui Gheorghe Dincă

Cazul Caracal. Ce au găsit anchetatorii în telefonul lui Gheorghe Dincă © arhivă

Gheorghe Dincă a fost dus vineri de la Penitenciarul Jilava la DIICOT, în vederea efectuării percheziţiilor informatice. Inculpatul a privit cum anchetatorii analizează tot ce are în telefon! Oamenii legii au urmărit în special persoanele cu care Dincă a intrat în contact în perioada celor două dispariţii. S-a şi aflat ce au găsit procurorii!

După ce a fost transferat de la Arestul Central la Penitenciarul Jilava, Gheorghe Dincă a fost dus la DIICOT pentru efectuarea percheziţiilor informatice. Însoţit de avocatul său, inculpatul a fost prezent la această procedură, aşa cum prevede legea. 

Gheorghe Dincă avea nu mai puţin de patru numere de telefon şi folosea şi alte cartele prepay!

Potrivit România TV, într-unul dintre dispozitivele inculpatului, procurorii au găsit numerele de telefon ale unor oameni influenţi din Caracal, poliţişti, dar şi interlopi.

Mai mult, se pare că Gheorghe Dincă a vorbit la telefon de peste 30 de ori cu şeful de la permise din Olt. Acesta din urmă a fost audiat de poliţişti în urmă cu ceva timp, iar după, şi-a luat concediu de odihnă. Conform aceleaşi surse, cei doi vorbeau despre vânzarea unor terenuri.

Tot vineri, 11 octombrie, a fost audiat jurnalistul Ovidiu Zară. Acesta a dezvăluit în spaţiu public că, potrivit unei surse, osemintele găsite nu aparţin sub nicio formă Luizei ori Alexandrei, ci au fost luate din două cimitire şi plantate în butoi şi în lizieră de presupusa reţea de trafic de persoane. Aşa zişii "complici" ai lui Dincă ar fi făcut acest lucru pentru a trimite anchetatorii pe pista omorului şi nu a traficului, protejând reţeaua.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro